Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijders botsen bij viaduct Gorinchem; scooterrijder naar het ziekenhuis

0

GORINCHEM – Twee scooterrijders zijn zaterdagmiddag 2 juli met elkaar in botsing gekomen bij een viaduct in Gorinchem. Dat gebeurde op het fiets/bromfietspad het Merwedekanaal. Vermoedelijk zagen de scooterrijders elkaar niet aankomen vanwege de bocht in het fietspad en de pijlers van het A15 viaduct. Na de botsing was één van de scooterrijders korte tijd buiten bewustzijn.

Naast een ambulance en politie werd uit voorzorg ook direct een traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst van de ambulance was de scooterrijder weer bij bewustzijn. Na een controle bleek hij niet ernstig gewond en kon de traumahelikopter die nog aanvliegend was terugkeren. De man is voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer