Tiplijn: 06-19541384

Fietsster ongedeerd na aanrijding met vrachtwagen in Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de Mollenburgseweg in Gorinchem heeft woensdag 29 juni 2022 een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde omstreeks 11.20 uur op de kruising bij de Nieuwe Hoven. De fiets kwam onder het voorwiel van de vrachtwagen. Politie en de ambulancedienst waren snel ter plaatse. De fietsster is gecontroleerd door ambulancepersoneel en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De vrouw is door de politie thuisgebracht.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Als die fietsers arrogant als kippen zonder kop blijven rondvaarten met oordoppen in en volume op 10.; dan helpen die grote stickers op de vrachtwagens ook niet. Ze zien niks ze horen niks en willen niks. Die regel dat ze ” beschermt ” zijn in het verkeer afschaffen en flink strenge verkeersregels laten leren.

Reageer