Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen met veel geld ontdekt; onder politiebegeleiding afgevoerd

1

ALBLASSERDAM – De politie heeft onlangs een vrachtwagen vol geld aangetroffen in de buurt van Dordrecht. In de wagen zat zo ontzettend veel geld, dat er allerlei politie-eenheden werden opgeroepen om de wagen (gewapend) te begeleiden. Het transport kwam onder meer langs de N915 tussen Ridderkerk en Alblasserdam. In verband met het grote onderzoek dat de politie is gestart, kan er nog niet veel over de geldvondst worden gemeld. Het geld in de buitenlandse vrachtwagen werd aangetroffen tijdens een reguliere controle. In één deel van de vrachtwagen zat in ieder geval al meer dan een miljoen euro.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Och verdorie dat is mijn spaargeld de verhuizers zouden het naar de Rabobank Gorinchem brengen maar ineens waren we de vrachtauto en de verhuizers kwijt na hun plasstop bij Mc Donalds. Waar staat de vrachtwagen nu?

Reageer