Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet voor baby in Merelstraat Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Voor een medisch noodsituatie met een baby in een woning in de Merelstraat in Alblasserdam is maandagavond 27 juni 2022 een traumahelikopter ingezet. Ook de huisarts, een ambulance en de politie werden opgeroepen voor hulp. Omdat de helikopter al in de lucht zat, was het Mobiel Medisch Team (MMT) al binnen enkele minuten na de melding ter plaatse in Alblasserdam.

De helikopter landde op een grasveldje tussen de Reigerstraat en de Molensingel. Een arts van het MMT ging vervolgens lopend naar het adres van het noodgeval, één straat verderop. De bijna 11 maanden oude baby is, samen met zijn moeder, per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Het jochie is buiten levensgevaar.

De komst van de helikopter trok veel bekijks. Een aantal kinderen mocht van de piloot even voor de heli staan voor een foto. Bij vertrek werd iedereen door de piloot verzocht wat extra afstand te nemen in verband met de sterke wind die de helikopter veroorzaakt.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer