Tiplijn: 06-19541384

Fietser en auto botsen op Nieuwe Hoven in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Nieuwe Hoven in Gorinchem heeft maandagmiddag 27 juni 2022 een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Het ongeval gebeurde omstreeks 14.15 uur ter hoogte van de kruising met de Grote Haarsekade. Een jongen stak met zijn fiets de weg over vanaf de Grote Haarsekade. De automobiliste reed over de Nieuwe Hoven in de richting van het Piazza Center.

Door een busje die op dat moment stond te wachten om vanaf de Grote Haarsekade de Nieuwe Hoven op te draaien werd het zicht van de betrokkenen mogelijk deels ontnomen. De automobiliste kon de plotseling overstekende fietser niet meer ontwijken.

Meerdere eenheden van de politie en een ambulance waren snel ter plaatse. De jongen is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De politie heeft de betrokkenen geholpen bij de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer