Tiplijn: 06-19541384

Waterlek zorgt voor overlast in flat Dordrecht

0

DORDRECHT – In een flatgebouw aan De Sitterstraat in Dordrecht is woensdag schade ontstaan door een waterlekkage. Het centrale verwarmingssysteem werd bijgevuld met water maar daarbij ging het mis. In een appartement op de vijfde verdieping van het flatgebouw ontstond een lek bij een radiatorknop. Daardoor stroomde al snel water uit de flatwoning naar de lager gelegen verdiepingen tot in de kelderbox.

Brandweer en politie kwamen ter plaatse. De brandweer heeft de woning waar sprake was van een lekkage betreden om het lek te kunnen stoppen. Vervolgens is door een schoonmaakbedrijf zo veel mogelijk schoongemaakt. Stichting Salvage heeft namens de gezamenlijke verzekeraars de ontstane schade opgenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer