Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert Alblasserdammer na bedreiging en rijden onder invloed

1

ALBLASSERDAM – De politie heeft maandagmiddag 20 juni 2022 een 56-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van bedreiging en het rijden onder invloed van alcohol. Halverwege de middag ontstond er gedoe bij één van de flats aan de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam. De 56-jarige man zou daarbij twee buren hebben bedreigd. Niet veel later zag een agent de betreffende man op een scooter door het dorp rijden.

De man werd staande gehouden. Al snel bleek dat hij onder invloed was van alcohol. De vijftiger bleek met 640 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht bijna drie keer meer alcohol te hebben genuttigd dan is toegestaan. Hij werd daarom aangehouden voor rijden onder invloed en op verdenking van bedreiging van zijn buurtgenoten. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De problematiek blijft groeien in Alblasserdam.
    Het doet me sterk denken aan de wijken die je destijds in het tv-programma ‘probleemwijken’ zag.

Reageer