Tiplijn: 06-19541384

Inhalende automobilist botst tegen afslaande trekker op Middenpolderweg

0

STREEFKERK – Een automobilist is maandagmiddag 20 juni 2022 lichtgewond geraakt bij een botsing op de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. De man haalde twee auto’s en een vrachtwagen in, maar had niet of te laat door dat daarvoor een trekker reed die ging afslaan. De auto botste in de zijkant van de afslaande trekker. Politie, brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen voor hulp. De automobilist hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis en was ‘slechts’ lichtgewond. De bestuurder van de trekker kwam met de schrik vrij. Door de botsing ontstond er een gat in de dieseltank van de tractor. Hierdoor kwam brandstof op de weg terecht. Het wegdek is inmiddels gereinigd. Foto’s: Twan Beukers en Peter Stam.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer