Tiplijn: 06-19541384

Auto’s en scooter botsen op kruising in Alblasserdam; scooterrijdster gewond

0

ALBLASSERDAM – Een scooterrijdster uit Alblasserdam is donderdagmiddag 16 juni 2022 flink gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Edisonweg / De Helling in Alblasserdam. De dertiger reed met haar snorscooter rechtdoor. Een afslaande auto stopte. De automobilist achter deze automobilist zag dit te laat en botste op zijn voorligger en de voorste auto en de scooter kwamen ook met elkaar in botsing.

De scooterrijdster had onder meer last van haar been, heup en rug. De vrouw werd daarom gefixeerd en daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilisten bleven ongedeerd. Hun auto’s raakten wel beschadigd.

Op de kruising ging het in de afgelopen jaren al veel vaker mis. In de afgelopen 12 jaar ontstonden er minstens 14 aanrijdingen met letsel. Hierbij waren vooral fietsers en scooterrijders het slachtoffer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer