Tiplijn: 06-19541384

Fietsster loopt hoofdwond op bij botsing in Kerkstraat

0

ALBLASSERDAM – Een 67-jarige vrouw uit Dordrecht is woensdagmiddag 15 juni 2022 gewond geraakt aan haar hoofd, nadat zij op de Kerkstraat in Alblasserdam in botsing kwam met een auto. De automobilist kwam vanuit de Jan U. Smithof en zag de vrouw op de fiets over het hoofd. Omstanders schoten te hulp en belden 112. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een buurtbewoonster heeft de straat schoongespoeld.

 

 

Mevrouw fietste op de Kerkstraat, de automobilist kwam vanaf links uit de Jan U. Smithof.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer