Tiplijn: 06-19541384

Politie rukt uit naar scholen in Sliedrecht en Zwijndrecht vanwege bedreigingen; jongen (13) aangehouden

1

SLIEDRECHT/ZWIJNDRECHT – Vrijdag 10 juni zijn twee vestigingen van onderwijsinstelling De Sprong in Zwijndrecht en Sliedrecht door een anoniem nummer gebeld. Er werden vervolgens ernstige bedreigingen geuit. Vanwege deze bedreigingen rukte de politie met veel eenheden uit richting de scholen. Scholieren werden volgens protocol uit voorzorg binnengehouden.

Direct startte de politie een onderzoek naar de anonieme beller en al snel kwam een 13-jarige Dordtenaar in beeld. Hij is door de politie als verdachte gehoord en vervolgens heengezonden. Uit niets is gebleken dat de verdachte daadwerkelijk van plan was om de dreigementen uit te voeren. Hij moet zich op een later moment voor de kinderrechter verantwoorden.

Vanwege de privacy van de verdachte doet de politie verder geen mededelingen. Met deze aanhouding is duidelijk geworden dat er geen dreiging meer is voor de school.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Zinadebaan on

    Dus je mag zo maar bedreigingen uiten en dan word je heen gezonden om ze later uit voeren😡😡nog niets geleerd wat er in Amerika allemaal gebeurd…wat een zooitje is ons landje te geworden leren doen ze hier niet er moet eerst wat gebeuren maar dan is het te laat.😡😡😡

Reageer