Tiplijn: 06-19541384

Dronken vrouw bijt man op Scheldeplein in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een dronken vrouw heeft maandagavond 13 juni 2022 een 35-jarige Alblasserdammer gebeten. De vrouw was wezen winkelen op het Scheldeplein in Alblasserdam en omstanders merkten op dat de vrouw behoorlijk dronken was. Toen de Alblasserdamse in haar verkeerd geparkeerde auto wilde stappen, grepen 2 mannen in. De een liep naar de ene kant van de auto en de ander naar de andere kant. De 35-jarige man wilde de sleutel uit het contact halen en op dat moment beet de 48-jarige vrouw de man in zijn bovenarm.

De gebeten man voelde zich uiteindelijk niet helemaal goed worden. Voor hem kwam een ambulance ter plaatse. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is door de politie thuisgebracht.

Bij de dronken vrouw werd een blaastest afgenomen. Ze bleek veel te veel alcohol te hebben gedronken en kreeg een rijverbod van 24 uur. De vrouw is niet aangehouden, omdat agenten de vrouw niet zelf hebben zien rijden. Ook een aanhouding voor mishandeling kon ook nog niet, omdat daar onvoldoende letsel was. De 48-jarige is door een kennis mee naar huis genomen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer