Tiplijn: 06-19541384

Brandje bij schuur langs Lekdijk Nieuw-Lekkerland door onkruidbrander

0

NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer is maandagmiddag 13 juni 2022 met spoed uitgerukt voor een brandmelding langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Eén van de bewoners was bezig met het wegbranden van onkruid. De man zag ineens rook tussen de planken van de nabijgelegen schuur komen. De brandweer werd gebeld en intussen werden er emmers water uit het zwembad gehaald waarmee werd geblust. Door kordaat optreden werd een catastrofe voorkomen. Bij aankomst van de brandweer was het brandje al grotendeels uit. Voor de zekerheid is er nog even achter de planken van de schuur gekeken. Nadat men zeker wist dat er geen vuur meer was, ging de brandweer terug naar de kazerne.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer