Tiplijn: 06-19541384

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie is vrijdagmiddag 10 juni 2022 massaal uitgerukt naar de Da Costastraat in Zwijndrecht. Meerdere getuigen zouden rond 17.00 uur schoten hebben gehoord. In totaal zou er zo’n 6 tot 8 keer geschoten zijn. Een politiehelikopter heeft enige tijd boven de wijk gevlogen en ook de Dienst Speciale Interventies is ter plaatse geweest.

Ter plekken troffen agenten geen verdachten of slachtoffer(s). De betrokken personen waren er direct vandoor gegaan. Op aanwijzing van getuigen werd een woning gecontroleerd. Twee in de woning aanwezige mannen zijn aangehouden. Het gaat om een 33-jarige man uit Zwijndrecht en een 32-jarige man uit Dordrecht. Of zij inderdaad iets met de schietpartij te maken hebben, wordt nog onderzocht.

Na sporenonderzoek zijn hulzen gevonden. De politie doet onderzoek en komt hiervoor graag in contact met getuigen en mensen die camerabeelden hebben, bijvoorbeeld van een deurbelcamera of dashcam. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer