Tiplijn: 06-19541384

36-jarige man lag wekenlang dood in huis; politie sluit onderzoek af

0

ALBLASSERDAM – Het lichaam dat donderdagavond 9 juni 2022 werd aangetroffen in een flatwoning aan het Scheldeplein in Alblasserdam is van de 36-jarige bewoner. Dat heeft politieonderzoek uitgesloten. Verder wijst forensisch onderzoek uit dat er geen sprake is van een misdrijf. Hoe de man wel om het leven is gekomen, is volgens de politie niet meer met zekerheid vast te stellen. Er wordt rekening gehouden met zelfdoding.De hulpdiensten gingen donderdagavond naar de woning, nadat een zorginstantie had gemeld dat er al een maand lang geen contact meer was met de man.

De politie en de brandweer kwamen ter plaatse. Met behulp van een hoogwerker werd er in de woning gekeken. Daar bleek de man overleden in huis te liggen.

De politie is tot diep in de nacht bezig geweest met onderzoek en afhandeling. Een begrafenisondernemer heeft het lichaam van de dertiger inmiddels uit de woning gehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer