Tiplijn: 06-19541384

Dode man aangetroffen in Alblasserdam; politie start onderzoek

0

ALBLASSERDAM – In een flat aan het Scheldeplein in Alblasserdam is donderdagavond 9 juni 2022 een overleden man aangetroffen. Vermoedelijk is hij enkele weken geleden al om het leven gekomen. De politie ging donderdag op pad, nadat een zorginstelling alarm had geslagen, omdat er al een maand geen contact met de man was geweest.

Besloten werd om niet meteen de deur eruit te rammen, maar om eerst een kijkje te nemen met behulp van de hoogwerker van brandweer Papendrecht. Via het raam zagen de hulpverleners het lichaam liggen.

De politie heeft van de locatie een plaats delict gemaakt en start deze avond nog met een uitgebreid onderzoek in de woning om vast te stellen wie er in de woning ligt en hoe deze persoon om het leven is gekomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer