Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw raak op Oost-Kinderdijk in Alblasserdam; bedrijfswagen belandt onderaan dijk

0

ALBLASSERDAM – Het was woensdagmiddag 8 juni 2022 opnieuw raak op de Oost-Kinderdijk, ter hoogte van het Lammetjeswiel in Alblasserdam. Een man reed over de dijk, gleed in de bocht weg, reed de dijk af, ramde een hekje en kwam net voor het water van het Lammetjeswiel tot stilstand. Het ongeval gebeurde weer in de beruchte bocht waar in afgelopen anderhalve week ook al een auto tegen een huis reed, waar puin op de weg kwam en waar een automobiliste in de bocht grip verloor en 180 graden gedraaid tot stilstand kwam.

De vrouw en haar kind bleven ongedeerd. Ook de bestuurder van de bedrijfswagen bleef woensdag ongedeerd. Het voertuig is door een bergingsbedrijf meegenomen. De man verklaarde ongeveer 45 kilometer per uur te hebben gereden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer