Tiplijn: 06-19541384

Gaslek in flat Nicolaas Beetsstraat Alblasserdam na slijpen in keuken

0

ALBLASSERDAM – In een flatwoning aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam is woensdagmiddag 8 juni 2022 een gaslek ontstaan. In de keuken werd tijdens werkzaamheden een gasleiding geraakt met een slijper. Hierdoor kwam er gas in de woning terecht. Het dichtdraaien van de afsluiter lukte niet, omdat de knop dolgedraaid leek te zijn. De brandweer kwam met spoed ter plaatse voor metingen. Ook de brandweer kreeg de gaskraan niet dicht. Netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om het probleem te verhelpen. Uiteindelijk is het gas via een buurwoning afgesloten. De leiding wordt gerepareerd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer