Tiplijn: 06-19541384

Vuurwapen blijkt balletjespistool, man opgepakt in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – De politie heeft zaterdagavond 4 juni 2022 in Sliedrecht een man aangehouden. Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie een melding dat bij een woning aan de A.W. de Landgraafstraat een groepje mannen met een vuurwapen zou staan. De melder had ook een knal gehoord. Meerdere eenheden van de politie, waaronder ook het Team Parate Eenheid (TPE) kwamen ter plaatse. Het TPE is een speciaal team binnen de politie, dat wordt ingezet bij complexe en risicovolle aanhoudingen.

Bij aankomst van het TPE kwamen de mannen een woning uit lopen. Eén van de mannen gaf direct aan dat in de woning een balletjespistool lag. Politieagenten troffen in de woning het pistool aan. De eigenaar van het balletjespistool is aangehouden en het pistool is in beslag genomen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer