Tiplijn: 06-19541384

Bewoners Wattstraat krijgen last van luchtwegen door begaste dozen

0

ALBLASSERDAM – Bewoners van de Wattstraat in Alblasserdam hebben zondagavond 5 juni 2022 last gekregen van hun luchtwegen door dozen in een opslagruimte achter hun huis. De brandweer kwam met diverse voertuigen ter plaatse. Samen met een adviseur gevaarlijke stoffen werden er metingen verricht. In de loods achter de woning bleken dozen met bamboe te staan. Deze waren begast. Begassen oftewel fumigeren van producten is er op gericht om insecten en ongedierte te doden.

Omdat niet precies bekend is met welk middel er is begast en wat er precies in de honderden dozen zit, wordt er contact opgenomen met de leverancier. Vervolgens wordt er gekeken wat er verder voor actie nodig is. De brandweer heeft geadviseerd voorlopig goed te ventileren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer