Tiplijn: 06-19541384

Auto raakt van de weg en belandt op de zijkant in de greppel in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Haarweg in Gorinchem heeft maandagochtend 6 juni 2022 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 10.50 uur raakte een automobilist van de weg en kwam op de zijkant in een greppel terecht. De inzittenden, een man en een vrouw, konden met hulp van omstanders uit het voertuig komen.

Brandweer, politie en een ambulance kwamen ter plaatse. De inzittenden zijn ter plekke gecontroleerd door ambulancepersoneel en bleken niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de greppel gehaald. De schade aan het voertuig bleek mee te vallen en de betrokkenen konden zelfstandig met de auto hun weg weer vervolgen.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer