Tiplijn: 06-19541384

Man raakt zwaargewond bij werkzaamheden winkelcentrum Sterrenburg

0

DORDRECHT – Een man is donderdagmiddag 2 juni zwaargewond geraakt bij werkzaamheden aan winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Het bedrijfsongeval aan het P.A. de Kok-plein gebeurde rond kwart over drie. De man raakte bij het ongeval gewond en was verminderd aanspreekbaar. Agenten en personeel van een ambulance en traumahelikopter boden hulp.

De zwaargewonde man is na stabilisatie onder begeleiding van de arts van het Mobiel Medisch Team naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Wat er precies mis is gegaan, kon een politiewoordvoerder aan het einde van de middag nog niet vertellen. Onderzoek naar de oorzaak van een bedrijfsongeval wordt gedaan door de arbeidsinspectie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer