Tiplijn: 06-19541384

Brandweer assisteert bij gevallen vrouw in woning in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Overwaard in Gorinchem is donderdagochtend 2 juni 2022 een vrouw ten val gekomen. Omstreeks 08.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De vrouw brak bij de val mogelijk haar heup en kon niet meer zelfstandig opstaan. In de woning stond nog een pannetje op het vuur.

Politie en de ambulancedienst waren snel ter plekke. Een raam in de voordeur is ingeslagen om toegang tot de woning te krijgen. Het pannetje stond inmiddels te lang op het vuur en was drooggekookt. De woning was hierdoor gevuld met rook. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Brandweerlieden hebben de woning geventileerd en het gebroken glas opgeruimd. De politie heeft een bedrijf ingeschakeld om de ingeslagen ruit te vervangen.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer