Tiplijn: 06-19541384

Brand in meterkast zorgt voor veel rook in woning Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In een woning aan de Mauritsstraat in Hendrik-Ido-Ambacht is woensdagavond 1 juni 2022 brand uitgebroken. Even voor 19.00 uur ontstond er brand in de meterkast. Bij aankomst van de brandweer kwam er flink wat rook uit de woning. De brandweer heeft de brand bestreden en Stedin ter plaatse gevraagd om de situatie veilig te stellen. Toen de brand uit was, is de woning geventileerd. Ook in de woning van de buren stond rook, ook daar is geventileerd. Onbekend is hoe groot de schade in de woning is. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer