Tiplijn: 06-19541384

Jongen (9) raakt gewond bij ongeval in Kinderdijk

0

KINDERDIJK – Een 9-jarige jongen uit Oekraïne, die tijdelijk bij een gastgezin verblijft, is maandagavond 30 mei 2022 gewond geraakt bij een ongeval op de Molenstraat in Kinderdijk. De jongen rende met zijn bal de dijk over en kwam daarbij in botsing met een rijdende bedrijfsbus. De 9-jarige had onder meer flink last van zijn onderbeen / enkel. Hij is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en nader onderzoek. De bestuurder van de bedrijfswagen kwam met de schrik vrij. Hij had geen alcohol genuttigd, zo wees de blaastest uit. Doordat de chauffeur niet hard reed en nog deels uit wist te wijken, werd erger letsel voorkomen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer