Tiplijn: 06-19541384

Jongeman rijdt auto het water in bij Dordrecht

0

DORDRECHT – Een jongeman is zondagmiddag 29 mei 2022 in Dordrecht met een auto het water ingereden. Dit gebeurde rond 13.45 uur ter hoogte van de veerpont richting Werkendam, aan de Provincialeweg. Hulpdiensten, waaronder duikers van de brandweer, werden direct met spoed opgeroepen. De bestuurder, een 18-jarige jongen, kon echter zelf uit het voertuig komen en raakte niet gewond.

Hoe het kan dat de auto in het water terecht kwam, is onbekend. Duikers van de brandweer hebben de berger geholpen met het aanhaken van het voertuig, waarna de auto met behulp van een boot van Rijkswaterstaat uit het water gehaald kon worden. De auto zal als verloren moeten worden beschouwd. De veerdienst tussen Dordrecht en Werkendam is enige tijd uit de running geweest door het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer