Tiplijn: 06-19541384

Kinderen gooien fiets in water; politie, brandweer en ambulancedienst rukken uit

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam, het wateroppervlaktereddingsteam van brandweer Nieuw-Lekkerland en de duikers van brandweer Dordrecht zijn zaterdagavond 28 mei 2022 opgeroepen voor een persoon te water in de wetering langs de Molensingel in Alblasserdam. Ter hoogte van de zorgboerderij trof een passante een kinderfiets in het water aan. Nadat zij hier melding van had gedaan, alarmeerde de meldkamer de hulpdiensten.

De wetering werd grondig doorzocht. Halverwege de zoektocht vertelden kinderen dat zij de fiets hadden gevonden en in het water hadden gegooid. Hierop werd de zoektocht naar een persoon in het water afgebroken.

De politie is nog wel op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de fiets. Contact hierover kan via 0640092253.

Foto’s: Mark van Linden en Peter Stam.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer