Tiplijn: 06-19541384

Man slaat met auto over de kop op provincialeweg bij Wijngaarden

0

WIJNGAARDEN – Op Hemelvaartsdag is bij Wijngaarden een 50-jarige automobilist uit Sliedrecht met zijn auto over de kop geslagen. Dat gebeurde rond 20.00 uur op de N482 ter hoogte van Wijngaarden. De automobilist maakte een slinger over de weg, kwam in de berm terecht en sloeg over de kop.

De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse. De vijftiger is nagekeken door ambulancepersoneel en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is de oorzaak van het ongeval een medische kwestie. De man is bekend met suikerziekte en dit heeft mogelijk een rol gespeeld.

Omdat bij het voorwiel van de auto rook en vlammen waren gezien kwam ook de brandweer ter plaatse. De politie wist het brandje te blussen, laat een woordvoerder van de politie weten. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto afgevoerd.


Foto’s: Anton Snijder en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer