Tiplijn: 06-19541384

Auto ontploft aan de Eendstraat in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Aan de Eendstraat in Zwijndrecht is dinsdagavond 24 mei 2022 een auto ontploft. Even na 19.50 uur klonk er in de omgeving van de Eendstraat een harde explosie. Buurtbewoners zagen daarop een rookwolk en troffen vier beschadigde voertuigen aan op een pleintje achter de woningen aan de Eendstraat en de Karekietstraat.

Eén van de voertuigen, het voertuig waarin of waarbij de explosie zou hebben plaatsgevonden, raakte zwaar beschadigd. Omdat het voertuig mogelijk in brand zou staan kwam naast de politie ook de brandweer ter plaatse. Van brand bleek al snel geen sprake.

De politie heeft een plaats delict gemaakt en gaat onderzoek doen. Volgens buurtbewoners kwam de bestuurder van de auto enkele minuten voor de explosie met zijn voertuig op het pleintje aan. De politie doet ook hier onderzoek naar.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer