Tiplijn: 06-19541384

4 auto’s beschadigd na verkeersruzie op dijk naar Kinderdijk

0

KINDERDIJK  / ALBLASSERDAM – Op de dijk tussen de West-Kinderdijk in Alblasserdam en de Molenstraat in Kinderdijk ontstond afgelopen weekeinde een verkeersruzie. Een automobilist vond dat de automobilist voor hem te traag reed en teveel remde. Er ontstonden irritaties en uiteindelijk volgde er een botsing, waarbij ook nog twee geparkeerde auto’s zijn geraakt, meldt de politie. Eén van de automobilisten bleek ook nog eens teveel alcohol te hebben gedronken en kreeg een rijverbod van twee uur. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse om het ongeval af te handelen en te bemiddelen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer