Tiplijn: 06-19541384

Brandweer zet coldcutter blussysteem in bij brand in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Maandag 23 mei is de brandweer even voor het middaguur uitgerukt naar de Veerweg in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij een bedrijfspand langs de Veerweg was tijdens onkruidbranden brand ontstaan. Vonken sloegen onder de fundering waarna in het pand rook waarneembaar was. De brandweer deed ter plaatse onderzoek en zette uiteindelijk een coldcutter blussysteem in.

Het coldcutter blussysteem is een hogedruk blussysteem dat van buitenaf wordt ingezet bij branden in moeilijk toegankelijke ruimten. Met een heel sterke waterstraal wordt een gaatje gemaakt. Daarna breng fijne verneveling de temperatuur naar beneden. De brand kon zo worden geblust.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer