Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt achteruit tegen scooterrijdster; automobiliste achteruit tegen ambulancevoertuig

3

OUD-ALBLAS – Een scooterrijdster is zondagmiddag 22 mei 2022 lichtgewond geraakt, nadat zij werd aangereden door een automobilist. Dit gebeurde op het Oosteinde in Oud-Alblas. De automobilist reed ter hoogte van de parkeerplaatsen van De Krom een stukje achteruit, om plaats te maken voor een ander. De man had er geen erg in dat er een scooterrijdster achter hem stond. Een aanrijding was het gevolg. De bestuurster van de snorscooter raakte lichtgewond en is nagekeken door ambulancepersoneel. Tijdens de afhandeling van het ongeval reed een automobiliste achteruit om te keren. Zij botste daarbij tegen een voertuig van de ambulancedienst. De schade viel mee.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Nu is duidelijk te zien hoe er geparkeerd wordt bij de Krom!!! OP de openbare weg en in de slootkanten en langs de Graafstroom. Passerennis daar zo goed als onmogelijk!! Belachelijk dat hier niet gehandhaafd wordt door gemeente en/of politie.
    Valt mij nog reuze mee dat er daar zo weinig ongevallen gebeuren.

    • Veilig Nederland on

      Lees het stukje nog een keer. Het gaat toch om 2 verschillende incidenten waar 2 verschillende personen bij betrokken waren.

Reageer