Tiplijn: 06-19541384

Helpers zoeken Kinderdijks echtpaar dat zwaargewond raakte in Ridderkerk

0

KINDERDIJK / RIDDERKERK – Dinsdagmiddag 19 april 2022 vond op de Vondellaan in Ridderkerk een ernstig ongeval plaats, waarbij twee mensen zwaargewond raakten. Een auto botste tegen een boom, nadat de bestuurder waarschijnlijk eerst onwel was geraakt. Omstanders schoten te hulp en hebben de bestuurder gereanimeerd. Degenen die die dag hebben gereanimeerd en (burger)hulp hebben verleend, willen graag weten of het echtpaar het ongeval heeft overleefd en zo ja, hoe het intussen gaat.

 

Via diverse wegen, waaronder het ziekenhuis, hebben ze al geprobeerd om informatie te bemachtigen, maar tot nog toe zonder resultaat. In een laatste poging toch nog meer informatie te krijgen, om het ongeval en de hulp een plek te geven, wordt daarom deze oproep op Alblasserdamsnieuws geplaatst. Naar alle waarschijnlijkheid betreft het een Kinderdijks echtpaar. Heeft u meer informatie? Laat het weten via [email protected] of via 0640092253.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer