Tiplijn: 06-19541384

Kat dood door brand in flat in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 mei 2022 uitgerukt voor een melding van brand in een flat aan het Banckertplein in Hendrik-Ido-Ambacht. De brand woedde op de derde verdieping. De bewoner heeft het appartement tijdig kunnen verlaten. De brandweer heeft later de kat uit het appartement gehaald. Door de rook is de kat helaas overleden.

De brandweer is bezig om de omliggende woningen te meten op CO. Wanneer die metingen uitwijzen dat de woningen weer veilig zijn kunnen bewoners weer terug naar hun woning. De bewoner van het appartement waar de brand heeft gewoed kan voorlopig niet terug naar de woning. Stichting Salvage is ter plaatse om de bewoners te helpen met de verdere afhandeling.

Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer