Tiplijn: 06-19541384

Motor met zijspan belandt in Zwijndrechtse sloot; motorrijder naar ziekenhuis

0

ZWIJNDRECHT – Een motorrijder is met zijn motor met zijspan zondag 15 mei aan het begin van de middag te water geraakt in Zwijndrecht. De 68-jarige motorrijder raakte rond 12.30 uur de macht over het stuur kwijt en belandde in een sloot langs de Groenesteeg, tussen de Develweg en Kijfhoek. 112 werd gebeld en de politie, brandweer en een ambulance werden opgeroepen.

Bij aankomst bleek de motorrijder uit de sloot, inzet van de brandweer was niet nodig. De motorrijder is door ambulancepersoneel nagekeken en voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de motor met zijspan uit het water getakeld en afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer