Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet bij medische noodsituatie in Gorinchem

0
GORINCHEM – Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter is zaterdag 14 mei 2022 ingezet in Gorinchem. Omstreeks 08.20 uur werden hulpdiensten opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Klaproos. De traumahelikopter werd ook opgeroepen om hulp te verlenen. Het team kan sinds kort op de locatie van een noodsituatie een mobiele hartlongmachine (ECMO) inzetten om de overlevingskans te verhogen. De traumahelikopter landde op een speelveldje nabij de woning. De patiënt is na behandeling met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht.
Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer