Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter boven bos bij Oud-Alblas om vermiste man

0

OUD-ALBLAS – De politiehelikopter heeft vrijdagavond 13 mei 2022 geruime tijd boven het Alblasserbos bij Oud-Alblas gevlogen op zoek naar een vermiste man. De veertiger werd al een aantal uur actief gezocht in en rondom het natuurgebied. In de hoop de man aan te treffen, werd de politiehelikopter ingezet en kon er vanuit de lucht mee worden gezocht. De vermiste man werd niet aangetroffen. De man draagt een leren jack, een spijkerbroek en is vertrokken op een groene mountainbike. Ziet u meneer? Laat het dan weten via de politie via 0900-8844. Mogelijk volgt later nog een uitgebreider signalement.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer