Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust brand bij boerderij Beemdweg Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Op het erf van een boerderij aan de Beemdweg in Oud-Alblas is in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 mei 2022 brand ontstaan. In de avond was gebruik gemaakt van een vuurton en waarschijnlijk is er nog wat materiaal aan het nasmeulen geweest, want rond 00.20 uur zagen mensen in de omgeving flinke vlammen en er werd 112 gebeld. Even was er verwarring over de locatie, maar uiteindelijk bleek het dus op de Beemdweg te zijn. Er stond onder meer plastic en afval in brand. De brandweer van Alblasserdam en de brandweer van Papendrecht kwamen met meerdere wagens ter plaatse. Na een uur was de brand grotendeels geblust.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer