Tiplijn: 06-19541384

Crash tijdens achtervolging door Zwijndrecht; verdachte vlucht

0

ZWIJNDRECHT – Een achtervolging door Zwijndrecht is vrijdag 13 mei vroeg in de ochtend geëindigd in een crash op de Burgemeester Janssenlaan. Agenten wilden de bestuurder van het voertuig controleren dus gaven ze op de A16 richting Dordrecht een stopteken. “De bestuurder van de auto negeerde het stopteken en reed door, dus daarop volgde een achtervolging,” laat een woordvoerder van de politie weten.

Tijdens de achtervolging door Zwijndrecht crashte de automobilist op de Burgemeester Janssenlaan. De bestuurder, een donkergetinte man met een baardje, ging er rennend vandoor. Agenten hebben de verdachte niet meer aangetroffen. Ondanks dat is de identiteit van de automobilist wel bekend bij de politie.

De bestuurder wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag, het negeren van een stopteken en het verlaten van de plaats van het ongeval. Bij de crash raakten de auto en een bushokje beschadigd. Het gecrashte voertuig is in beslag genomen. Team Verkeer van de politie pakt het onderzoek van de zaak verder op.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer