Tiplijn: 06-19541384

Automobilist raakt te water langs de Veerweg in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een 27-jarige automobilist is woensdagavond 11 mei 2022 te water geraakt langs de Veerweg in Papendrecht. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats belandde rond 23.15 uur in het water nabij de op- en afrit naar de A15. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek de bestuurder nog in zijn auto in het water te zitten. Hulpverleners hebben de man uit de auto gehaald. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht, zo laat de politie weten. Bij de man is bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed van alcohol de auto bestuurde.

Foto: politie

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer