Tiplijn: 06-19541384

Politie meldt zondag dat ook tweede scooterrijdster is overleden

0

ALBLASSERDAM – Ook de 18-jarige Alblasserdamse, die vrijdag 6 mei 2022 ernstig gewond raakte bij een scooterongeval, is aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie zondag 8 mei 2022. Vrijdag werd tijdens een persconferentie gemeld dat het meisje was overleden, maar dit werd later ingetrokken. Bij het scooterongeluk op de Edisonweg kwam ook de 19-jarige vriendin van de 18-jarige om het leven.

Het ongeval vond die nacht rond 01:30 uur plaats op de kruising met het Molenpad. De twee vrouwen op de scooter raakten allebei zwaargewond. De 18-jarige Alblasserdamse werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis vervoerd, waar ze alsnog overleed.

De 24-jarige bestuurder van de auto uit Papendrecht bleef bij het ongeval ongedeerd. Hij reed na de botsing een paar honderd meter door, stopte alsnog en liep terug naar de plaats van het ongeval. Hij werd aangehouden en is verhoord. De automobilist had niet gedronken en geen drugs gebruikt.

De politie onderzoekt wat er mis is gegaan. Het ongeval vond plaats op een kruising met verkeerslichten. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren en nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht dit alsnog te doen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer