Tiplijn: 06-19541384

Gewonden bij grote vechtpartij op Zwijndrechtse kermis

0

ZWIJNDRECHT – Op de kermis aan het Raadhuisplein in Zwijndrecht heeft zaterdagavond 30 april 2022 een grote vechtpartij plaatsgevonden. Zo’n twintig jongeren gingen even voor 21.30 uur met elkaar op de vuist. Volgens de politie vielen er rake klappen. Agenten wisten de onruststokers uit elkaar te drijven. Twee betrokkenen bleken dusdanig gewond, dat ambulancepersoneel hen nakeek. Ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis maar één van hen moest zich wel melden bij de huisarts.

Geen van de vechtersbazen wilde aangifte doen. De politie heeft dan ook geen aanhoudingen verricht. Later bleek één van de betrokkenen, een jongeman, beroofd van zijn jas en telefoon. Daar was maandagochtend nog geen aangifte van gedaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer