Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust flinke bermbrand langs de Lek in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland is maandagmiddag 2 mei 2022 een flinke bermbrand ontstaan. Rond half vier in de middag waren er vlammen en rook te zien in het natuurgebied achter het ‘Mission Belle Memorial’ langs de rivier de Lek.

De brandweer kwam met de tankautospuit ter plaatste. Niet veel later arriveerde een tweede voertuig met extra manschappen. Na ongeveer 35 minuten was de brand geblust en en kon de brandweer terug naar de kazerne.

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. In Alblasserdam ontstonden in de afgelopen weken ook al drie bermbranden langs de rivier.

Foto’s: Twan Beukers.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer