Tiplijn: 06-19541384

Man met slagaderlijke bloeding op galerij van flat in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man is vrijdagavond 29 april 2022 gewond aangetroffen op de galerij van een flat in Dordrecht. Omstreeks 21.15 uur werden de hulpdiensten gebeld met de melding dat er een man met een slagaderlijke bloeding op de galerij van een flat aan de Kranenburgstraat zou liggen. Agenten kwamen ter plaatse en troffen de hevig bloedende man aan. Samen met toegesnelde ambulancemedewerkers werd de man daarop behandeld.

Brandweerlieden werden ingeschakeld om de man, met behulp van een hoogwerker, naar beneden te krijgen. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens een woordvoerster van de politie is niet bekend hoe de bloeding is ontstaan, maar is er in ieder geval geen sprake van een misdrijf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer