Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor vlammen bij wiel van vrachtwagen in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – De brandweerkorpsen van Alblasserdam en Papendrecht zijn vrijdagochtend 29 april 2022 met spoed uitgerukt voor een melding van een vrachtwagenbrand op de Peilmolenweg in Oud-Alblas. Rond 07.00 uur waren en vlammen en rook te zien bij één van de wielen van een rijdende vrachtwagen. Een automobiliste stopte en schoot te hulp met een poederblusser. Intussen werd ook 112 gebeld.

Bij aankomst van de hulpdiensten, was de brand, die vermoedelijk is ontstaan door een vastgelopen rem, al geblust. De brandweerlieden hebben een nacontrole gedaan en konden al vrij snel weer terug naar de kazerne.

De technische dienst gaat de rem van de vrachtwagen nakijken en repareren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer