Tiplijn: 06-19541384

Oven in brand bij zorglocatie Emmastaete in Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Donderdag zijn de hulpdiensten aan het begin van de avond uitgerukt voor een brandmelding bij Emmastaete in Hendrik-Ido-Ambacht. Rond 18.00 uur kwam de melding binnen dat er brand zou zijn in één van de woningen in het ouderencomplex aan de Emmasingel. Aangezien het om een zorglocatie gaat werden uit voorzorg meerdere brandweervoertuigen en een ambulance opgeroepen.

Bij aankomst bleek een oven in brand te staan. De bewoners waren al veilig buiten. De brandweer had de situatie snel onder controle. Vervolgens is er geventileerd en konden de hulpdiensten weer met vervolg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer