Tiplijn: 06-19541384

Auto gaat in Gorinchem in vlammen op

0

GORINCHEM – Op de Franklinweg in Gorinchem is maandagmiddag een auto vrijwel volledig uitgebrand. De bestuurder van de auto stond rond 16.30 te wachten voor het rode verkeerslicht toen de auto spontaan begon te branden.

Mede doordat het op dat moment erg druk was op de Spijksesteeg waren er snel meerdere omstanders die met brandblussers een eerste bluspoging deden. Toch stond de auto toen de brandweer even later arriveerde al vrijwel volledig in brand. De brandweer heeft de brand geblust. De auto kan als verloren worden beschouwd. Hoe het kon dat de auto ineens in brand vloog, is onbekend. Niemand raakte gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer