Tiplijn: 06-19541384

Gevluchte dronken automobilist vanuit politiehelikopter ontdekt in water bij Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een automobilist die in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 april op de vlucht sloeg bij Hardinxveld-Giessendam, is vanuit een politiehelikopter getraceerd en aangehouden. Agenten wilden vannacht een automobilist controleren op de A15. Toen ze de bestuurder een stopteken gaven zette deze zijn auto stil en rende direct de snelweg over.

Even was men de automobilist kwijt maar medewerkers van cameratoezicht rond de stations zagen dat de voortvluchtige over het spoor de weilanden in gevlucht was. Een politiehelikopter die al in de lucht was kwam ter plaatse. Vanuit de lucht werd de verdachte gespot in het water.

Agenten op de grond werden naar de juiste locatie geloodst. De man werd bibberend van de kou aangetroffen en aangehouden. Hij bleek te rijden met een ongeldig verklaar rijbewijs. Ook was hij onder invloed. De verdachte weigerde een blaas- en speekseltest en is ingesloten op het politiebureau in Dordrecht. De recherche zal de man vandaag verhoren.

Foto’s: politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer