Tiplijn: 06-19541384

Fietsster aangereden langs Randweg; doorgereden bestuurder gezocht

0

ALBLASSERDAM – Langs de Randweg in Alblasserdam is donderdagochtend 21 april 2022 een jonge vrouw aangereden. De vrouw fietste langs de Randweg en werd aangereden door een wit busje. Het busje kwam vanaf de Randweg (kant van de rotonde) en reed via een stukje fietspad richting de Seniorstraat. Daarbij werd de fietsster geraakt. De Papendrechtse kwam tegen het busje aan en het achterwiel reed over haar voet.

 

De bestuurder van het busje reed door en wordt nog gezocht. Mensen die meer informatie hebben over het ongeval, kunnen hiervoor contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Het ongeval gebeurde rond 09.30 uur.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer