Tiplijn: 06-19541384

Alerte zorgmedewerkster belt hulpdiensten om alarm in pizzeria

0

ALBLASSERDAM – Een alerte zorgmedewerkster van Rivas heeft in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 april 2022 de hulpdiensten gewaarschuwd. Bij pizzeria San Remo aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam was rond 03.00 uur een brandalarm te horen. Hoewel er vanaf de buitenkant niets te zien was, werd voor de zekerheid naar de meldkamer gebeld. De politie en de brandweer kwamen ter plaatse. Ook zij zagen in eerste instantie geen rook. Toen de eigenaar ter plaatse kwam en de deur open ging, kwam er toch rook en stoom naar buiten. Een medewerker was namelijk vergeten de frituurpan uit te zetten.

De rook die dit veroorzaakte, liet het brandalarm afgaan. De eigenaar van de pizzeria heeft de pan alsnog uitgezet, de zaak gelucht en het alarm gereset. Er is verder geen schade ontstaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer